DEBATINDLÆG


  • Tilføjet Mandag d. 06. november 2017

Sandheden om kopimedicin

Læserbrev til Fyens Stiftstidende Peter Jørgensen – direktør for Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler I et længere opinionsindlæg den 2. november skriver tidligere praktiserende læge, Ib Koldbæk om ”sandheder og myter” om medicin. ..

Læs mere

  • Tilføjet Torsdag d. 27. april 2017

Kopimedicin er sikker og effektiv

Læserbrev til Fyens Stiftstidende I et læserbrev den 27. april skriver Kurt Christensen om bivirkninger ved kopimedicin. Det er altid sundt med offentlig debat og stærke holdninger, men indlægget kalder på en række supplerende informationer. De kan forhå..

Læs mere

  • Tilføjet Mandag d. 01. februar 2016

De lavt hængende frugter – er der flere?

Artikel til Altinget Sundhed, februar 2016 Også i 2016 vil en stor del af debatten i det danske sundhedsvæsen nok komme til at handle om prioritering af lægemidler. Det er på en måde fair nok. I runde tal bruger vi vel omkring 13 mia. kr. om året på medi..

Læs mere

  • Tilføjet Torsdag d. 14. januar 2016

Biosimilære lægemidler er ikke problemet, men løsningen (Støt patienterne, ikke patenterne)

Debatindlæg til Jyllands-Posten, januar 2016 I et debatindlæg søndag den 10. januar 2016 lægger projektleder i Gigtforeningen, Connie Ziegler, op til en central og aktuel debat om medicin, medmenneskelighed og økonomi. Fokus er en kritisk holdning til d..

Læs mere

  • Tilføjet Fredag d. 01. januar 2016

Velkommen til Thomas Senderovitz!

Artikel til Altinget Sundhed, januar 2016 Det har taget noget tid at finde den helt rigtige person, men for en uges tid siden har regeringen ansat Thomas Senderovitz som direktør for Lægemiddelstyrelsen. Han begynder den 1. april (!), og mon ikke det har..

Læs mere

Viser 1 til 5 af 6 rækker