HØRINGSSVAR


  • Tilføjet Mandag d. 06. maj 2019

Angående høring over udkast til vejledning om apotekets pligt til substitution mv.

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har 15. april 2019 modtaget høring over udkast til ny bekendtgørelse om recepter og dosisdispensering af lægemidler samt udkast til ny vejledning om apotekets pligt til substitution og pligt..

Læs mere

  • Tilføjet Fredag d. 01. marts 2019

Angående høring over frigivelse til salg uden for apotekerne af visse apoteksforbeholdte lægemidler

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har 1. februar 2019 modtaget høring over apoteksforbeholdte håndkøbslægemidler, som har været markedsført i 2 år, og som derfor står til at blive frigivet til salg uden for apotekerne, jf. L..

Læs mere

  • Tilføjet Torsdag d. 13. december 2018

Angående høring om gebyrer for lægemidler og lægemiddelvirksomheder m.v.

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har modtaget skrivelse af 20. december 2018 med en høring over forslag til ændringer i bekendtgørelse om gebyrer for lægemidler og lægemiddelvirksomheder m.v.  Strukturen for Lægemiddelstyr..

Læs mere

  • Tilføjet Torsdag d. 30. august 2018

Angående høring over en ændring af udleveringsbestemmelserne for apoteksforbeholdte lægemidler

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har 31. juli 2018 modtaget høring over en ændring af udleveringsbestemmelserne for apoteksforbeholdte lægemidler, jf. Lægemiddelstyrelsens sagsnummer 2018042085. På grundlag af en anbefalin..

Læs mere

  • Tilføjet Mandag d. 11. juni 2018

Angående høring om det supplerende beskyttelsescertifikat for lægemidler (SPC)

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har 31. maj 2018 modtaget en høring over Europa-Kommissionens forslag til ændring af forordning om det supplerende beskyttelsescertifikat for lægemidler (SPC). Indledningsvis skal IGL bemær..

Læs mere

Viser 1 til 5 af 15 rækker