HØRINGSSVAR


  • Tilføjet Torsdag d. 13. december 2018

Angående høring om gebyrer for lægemidler og lægemiddelvirksomheder m.v.

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har modtaget skrivelse af 20. december 2018 med en høring over forslag til ændringer i bekendtgørelse om gebyrer for lægemidler og lægemiddelvirksomheder m.v.  Strukturen for Lægemiddelstyr..

Læs mere

  • Tilføjet Torsdag d. 30. august 2018

Angående høring over en ændring af udleveringsbestemmelserne for apoteksforbeholdte lægemidler

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har 31. juli 2018 modtaget høring over en ændring af udleveringsbestemmelserne for apoteksforbeholdte lægemidler, jf. Lægemiddelstyrelsens sagsnummer 2018042085. På grundlag af en anbefalin..

Læs mere

  • Tilføjet Mandag d. 11. juni 2018

Angående høring om det supplerende beskyttelsescertifikat for lægemidler (SPC)

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har 31. maj 2018 modtaget en høring over Europa-Kommissionens forslag til ændring af forordning om det supplerende beskyttelsescertifikat for lægemidler (SPC). Indledningsvis skal IGL bemær..

Læs mere

  • Tilføjet Torsdag d. 14. september 2017

Angående høring over bekendtgørelse om forhandling af håndskøbslægemidler i selvvalg m.v.

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har 18. august 2017 modtaget en høring over en række bekendtgørelser om bl.a. forhandling af håndkøbslægemidler i selvvalg, såvel på apotekerne som i detailhandelen. I høringsskrivelse af 1..

Læs mere

  • Tilføjet Mandag d. 15. maj 2017

Angående høring om gebyrstruktur og gebyrtakster for lægemidler

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har modtaget skrivelse af 10. april 2017 med en høring over udkast til to bekendtgørelser om revidering af gebyrstruktur og gebyrtakster inden for lægemiddelloven. Indledningsvis skal IGL k..

Læs mere

Viser 6 til 10 af 18 rækker