HØRINGSSVAR


  • Tilføjet Torsdag d. 14. januar 2021

Forslag til lov om epidemier m.v. (epidemiloven)

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har den 22. december 2020 fra Sundheds- og Ældreministeriet modtaget en fornyet høring over udkast til forslag til lov om epidemier m.v. (epidemiloven). Baggrunden herfor er en række væsentl..

Læs mere

  • Tilføjet Fredag d. 11. december 2020

Europa-Kommissionens meddelelse om IP-handlingsplan

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har den 7. december 2020 fra Erhvervsministeriet modtaget en høring over Europa-Kommissionens meddelelse om en handlingsplan for intellektuel ejendomsret. Den adresserer en række kommende ud..

Læs mere

  • Tilføjet Torsdag d. 10. december 2020

Europa-Kommissionens forslag til lægemiddelstrategi for Europa

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har den 30. november 2020 fra Sundheds- og Ældreministeriet modtaget en høring over Europa-Kommissionens meddelelse om en ”Lægemiddelstrategi for Europa". Strategien skal sikre patienterne a..

Læs mere

  • Tilføjet Torsdag d. 10. december 2020

Europa-Kommissionens forslag om revision af forordningerne om lægemidler til børn og sjældne sygdomme

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har den 30. november 2020 fra Sundheds- og Ældreministeriet modtaget en høring over Europa-Kommissionens køreplan og indledende konsekvensanalyse af forslag om revision af forordningerne om ..

Læs mere

  • Tilføjet Tirsdag d. 24. november 2020

Europa-Kommissionens sundhedspakke

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har den 11. november 2020 fraSundheds- og Ældreministeriet modtaget en høring over Europa-Kommissionens sundhedspakke”Building a European Health Union – preparedness and resilience", beståen..

Læs mere

Viser 6 til 10 af 29 rækker