HØRINGSSVAR


  • Tilføjet Torsdag d. 10. december 2020

Europa-Kommissionens forslag til lægemiddelstrategi for Europa

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har den 30. november 2020 fra Sundheds- og Ældreministeriet modtaget en høring over Europa-Kommissionens meddelelse om en ”Lægemiddelstrategi for Europa". Strategien skal sikre patienterne a..

Læs mere

  • Tilføjet Torsdag d. 10. december 2020

Europa-Kommissionens forslag om revision af forordningerne om lægemidler til børn og sjældne sygdomme

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har den 30. november 2020 fra Sundheds- og Ældreministeriet modtaget en høring over Europa-Kommissionens køreplan og indledende konsekvensanalyse af forslag om revision af forordningerne om ..

Læs mere

  • Tilføjet Tirsdag d. 24. november 2020

Europa-Kommissionens sundhedspakke

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har den 11. november 2020 fraSundheds- og Ældreministeriet modtaget en høring over Europa-Kommissionens sundhedspakke”Building a European Health Union – preparedness and resilience", beståen..

Læs mere

  • Tilføjet Onsdag d. 11. november 2020

Forslag til lov om epidemier m.v. (epidemiloven)

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har den 9. oktober 2020 fra Sundheds- og Ældreministeriet modtaget en høring over udkast til forslag til lov om epidemier m.v. (epidemiloven). Formålet med loven er at beskytte samfundet og ..

Læs mere

  • Tilføjet Torsdag d. 25. juni 2020

Kommissionens ”Roadmap” om en kommende lægemiddelstrategi.

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har modtaget e-mail af 19. juni 2020 med en høring over Kommissionens ”Roadmap” om en kommende lægemiddelstrategi. Der er tale om den første fase i en proces, der skal føre til en kommende ..

Læs mere

Viser 11 til 15 af 32 rækker