HØRINGSSVAR


  • Tilføjet Torsdag d. 11. august 2016

Lovforslag om håndskøbslægemidler i selvvalg og om apotekernes vagttjeneste

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har modtaget skrivelse af 1. juli 2016 med en høring over udkast til lov om ændring af apotekerloven og lov om lægemidler. Forslaget til ændring af lægemiddelloven indfører en selvvalgsordn..

Læs mere

  • Tilføjet Onsdag d. 29. juni 2016

Analyse af grossistmarkedet for medicin

Hermed følger bemærkninger fra Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) til udkastet til analyse af grossistmarkedet for medicin, jf. høring af 6. juni 2016. Vi skal indledningsvis bemærke, at styrelsen i sin analyse synes at have..

Læs mere

  • Tilføjet Fredag d. 23. oktober 2015

Ændring af receptbekendtgørelsen

Industriforeningen for Generiske Lægemidler (IGL) har modtaget skrivelse af 2. oktober 2015 med anmodning om bemærkninger til ændring af receptbekendtgørelsen. IGL lægger afgørende vægt på, at er der ved dannelsen af substitutionsgrupper sikres den vides..

Læs mere

  • Tilføjet Onsdag d. 07. januar 2015

Udkast til forslag til ændring af sundhedsloven, lægemiddelloven og vævsloven

Industriforeningen for Generiske Lægemidler (IGL) har modtaget skrivelse af 5. december 2014 med en høring over udkast til forslag til lov om ændring af sundhedsloven, lægemiddelloven og vævsloven. Forslaget til ændring af sundhedsloven indfører et autom..

Læs mere

  • Tilføjet Mandag d. 01. september 2014

Ny aftale om fælles lægemiddelinformation

Industriforeningen for Generiske Lægemidler (IGL) har modtaget skrivelse af 8. august 2014 med et udkast til en ny aftale om fælles lægemiddelinformation. Den ny aftale opdaterer og erstatter den tidligere, der blev indgået den 17. december 2003 mellem e..

Læs mere

Viser 21 til 25 af 27 rækker