DEBATINDLÆG


  • Tilføjet Torsdag d. 18. juni 2020

Kan det være rigtigt, at man i dagens Danmark skal gå grædende hjem fra apoteket – uden sin medicin?

Artikel til Dagens Pharma, juni 2020 Baggrunden for den lidt dramatiske overskrift er de seneste dages historier i en række medier om prishop på medicin. Prishop af et sådant omfang, at flere patienter har fortalt, at de har måtte undvære deres nødvendig..

Læs mere

  • Tilføjet Mandag d. 10. december 2018

Lave priser og høj forsyningssikkerhed. Min sjæl, hvad vil du mere?

Artikel til Altinget Sundhed, december 2018 Også i 2018 har debatten på sundhedsområdet handlet rigtig meget om udgifterne til lægemidler. Prisudvikling og udgiftsudvikling er blevet blandet godt og grundigt sammen. Udgifterne til hospitalsmedicin går op..

Læs mere

  • Tilføjet Mandag d. 06. november 2017

Sandheden om kopimedicin

Læserbrev til Fyens Stiftstidende Peter Jørgensen – direktør for Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler I et længere opinionsindlæg den 2. november skriver tidligere praktiserende læge, Ib Koldbæk om ”sandheder og myter” om medicin. ..

Læs mere

  • Tilføjet Torsdag d. 27. april 2017

Kopimedicin er sikker og effektiv

Læserbrev til Fyens Stiftstidende I et læserbrev den 27. april skriver Kurt Christensen om bivirkninger ved kopimedicin. Det er altid sundt med offentlig debat og stærke holdninger, men indlægget kalder på en række supplerende informationer. De kan forhå..

Læs mere

  • Tilføjet Mandag d. 01. februar 2016

De lavt hængende frugter – er der flere?

Artikel til Altinget Sundhed, februar 2016 Også i 2016 vil en stor del af debatten i det danske sundhedsvæsen nok komme til at handle om prioritering af lægemidler. Det er på en måde fair nok. I runde tal bruger vi vel omkring 13 mia. kr. om året på medi..

Læs mere

Viser 1 til 5 af 8 rækker