HØRINGSSVAR


  • Tilføjet Torsdag d. 21. september 2023

Revision af den europæiske lægemiddellovgivning

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har den 4. maj 2023 fra Indenrigs- og Sundhedsministeriet modtaget en høring over Europa-Kommissionens forslag til en revision af den europæiske lægemiddellovgivning (på engelsk) samt den 14..

Læs mere

  • Tilføjet Mandag d. 28. august 2023

Supplerende beskyttelsescertifikater for lægemidler

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har den 8. august 2023 fra Erhvervsministeriet modtaget en høring over Europa-Kommissionens fire forslag om supplerende beskyttelsescertifikater (SPC), herunder om et EU-enhedscertifikat for..

Læs mere

  • Tilføjet Onsdag d. 16. august 2023

Tilpasning af den økonomiske styringsmodel for apotekssektoren mv.

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har 6. juli 2023 modtaget et udkast til lov om ændring af lov om apoteksvirksomhed og lov om lægemidler, som blandt andet har til formål at tilpasse den økonomiske styringsmodel for apotekss..

Læs mere

  • Tilføjet Tirsdag d. 15. august 2023

Lov om lægemidler og sundhedsloven (lagre)

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har 6. juli 2023 modtaget et udkast til lovforslag om ændring af lov om lægemidler og sundhedsloven, bl.a. om transparens i lægemiddellagre. Et centralt element i lovforslagets er at gøre L..

Læs mere

  • Tilføjet Tirsdag d. 01. august 2023

Udleveringsbestemmelser for håndkøbslægemidler

Industriforeningen for Generiske og Biosimilære Lægemidler (IGL) har 21. juni 2023 modtaget et udkast til revideret bekendtgørelse om udleveringsbestemmelserne for håndkøbslægemidler til mennesker og dyr. De gældende bestemmelser indeholder ikke nogen fa..

Læs mere

Viser 1 til 5 af 37 rækker